fredag 16. mai 2014

Morgentanke - Målspurt på målspurt og hipp hurra...

Dagen før dagen, er like mye en dag med innhold og glede som enhver merkedag. De målrettede blikk som løftes for å se etter lykke og glede, festes og dveles ved definerte dager som har fått tildelt høytids merke og det tilrettelegges og forberedes på mange nivåer.

Følelsen av å finne ekstra glede i enkelte dager, er en kollektiv mekanisme for å binde i sammen og ivareta flokk følelsen. Dermed eskaleres og adopteres gleden hos individene og det positive forsterkes og forsterkes på veien frem til.

Når dagene skal komme, er det lett å glemme dagen som er, for innholds intensiteten har på en måte en sluttspurt, dagen før dagen, for å rekke det som skal være gjort ferdig og være forberedt til merkedagen.

Fest og glede, porsjoneres ut og festes på enkelte dager som representerer noe som ønskes husket, dermed begrenser vi oss til å ikke kunne leve hver dag som om det er en festdag med tilhørende hverdagslig festglede. For hadde alle dager blitt fylt med livets glede, av samme energi som merkedagene, så ville det blitt en gladere livsstil og gleden hadde blitt løftet inn i enhver dag hvor smilet ville naturlig bodd hele tiden.

Dette blir en flott dag å presentere de glade smil på, smilende glad dagen før dagen ... smil ... smil og et lite hurra på forskudd, for å krydre denne flotte dag med reell fest og daglig glede ... smil ...