fredag 23. mai 2014

Morgentanke - Alltid kryssende i kjølevannet av bærplukkere:

Hvor stort eller lite smil, er forskjellen på tilsynelatende lykke. Hvor godt forankret lykken egentlig er, kommer an på dregg og bunnforhold, et landskap som er langt nedenfor sebar avstand, kun erfaring fra egen hukommelse, eller gjenfortalt av andre.

Farevannet som alle ferdes i, har ulike oppfattede egenskaper, da fokuset er mer preget av seilaset som er tilbakelagt, når kjølevannet krysses.

Det ulike er egenskaper som utfyller, det like er kopi av det kopierte. Forskjeller som det er nødvendig å ha i fokus og egenskaper som balanserer det erfarte med det ukjente.

Som en inkluderende og utfyllende kraft, pusles livets brikker på plass, enkelte brikker er mer lik andre brikker og omstokkede plasseringer er fort gjort, men det vanskelige og nesten umulige, er når andre puslespillbiter blandes inn, da er tidvis forvirringen stor og fokuset helt på bærtur.

Dermed starter denne vårdag, med tanker om vårens innsats som gir naturlige resultater - En høster som en sår, en dynamikk som kan overføres til livet som må leves på sin egne måte og samtaktes inn blant omgivelsens takt og tone.

Bretter opp erme og gyver løs på utfordringene som er mer enn trivielle små sysler og finner faktisk en stor glede i gjøremålene ... smiler forsiktig arbeidsomt, når koppen løftes og nippes til ... smil ...