tirsdag 15. september 2015

Morgentanke - Prometheus betyr den som tenker på forhånd, den kloke ...

Morgendagen inneholder alltid mer kunnskap om dagen i dag, noe som fremstår helt klart nå som valgurnenes innholdet er talt opp.

Kompromiet reiser seg som fuglen fønix fra asken, valg innspurten har tidvis inneholdt utsagn, fremstilling og ordlag som ikke helt likner på dialog viktigheten, som samtlige gjentar dagen derpå.

Igjen er det kunnskapen om mer forståelse som er årsak til evnen til endret fokus, godt er det, at fleksibiliteten er styrende og ikke kjepphestene.

Hjemmesitterne er igjen de med størst oppslutning, rundt 40%, sier noe om apati eller total tillit til en underliggende ansvarlighet. Hvordan individene velger å utøve sin påvirkende deltakelse, ytterst forskjellig og noe bortskjemt "laid back" er muligheten som kan velges.

Hvordan kan tankens kraft vekkes hos alle, slik at alle blir i stand til å tenke mer på forhånd og ikke bare fremstå som "etter snar".

Så godt om vi alle bidro med litt mer klokskap, bygget morgendagen på kunnskapene fra alle gårsdager og alltid holdt dialog fanen høyt. Flytter fokus bort fra de enkle og overtykke overskrifter med innholdsmanglende ingress.

La dagen starte med et klokt smil, basert på det som vites og omsatte tanker om en morgendagen ... smil ..