tirsdag 29. september 2015

Morgentanke - Hvilke brikker får en til å velge ...

Faktorene som berører valget av trivsel og glede, er dypere belagt enn spontanitet.

Følt riktig, er en kombinasjon av skadd sosialt erfart og skader fra oppvekst, både ting kan være positivt skadd, noe som heller mot trivsel i det bekreftede.

Hva som er trigger og tilmålt vurdering, ikke like klart, dermed påvirker igjen spontanitet situasjonen til en viss grad ... kanskje.

Hvem sin kjære en holder i hånden, ikke bestandig åpenbart, men periodisk evolusjonisme betinget.

Når blikket ser forbi rasens driv og hig, så er erfaringsbasert levd, hva som er tilbake og livet stables fort i en mindre stressende form.

Erfaring skal overleveres bevisst og konsistensen kan være tydeligere, da trend er begreper som oppfattes som støyende tilstede og uten essensiell verdi.

Bitene i livets brikke sammensetning er mer tydelig og guiding forbi masser av mye, er enklere for fokuser som har levd mer.

Levd mer er ikke umiddelbart assosiert med et langt tidsløp, men en innholdsrikt reise i erfart. Derfor er det igjen lettere å kjenne igjen brikkene i eget motiv og tolke det utfordrende i andre sitt levde.

Valg er en daglig seanse som utføres nå, nå og nå, mens hodet er fokusert, samtidig mens instinktene også reagerer spontant tillært.

Valgets kval, er å ikke vite hva som er rett eller riktig, derfor blir ofte oppgitthet og frustrasjon følelsen som preger brikken i hånden, som hverken har form eller kjent fasong i forhold til resten av brikke motivet.

Hvor det forankrede i det valgte er festet, så etablert som det oppfattede makter å forvalte, noe som tilsier variasjon og forskjeller individ for individ. Da fremstår rollen til erfaringen, som åpenbar i ettertiden hvor en følelse av feil oppstår.

Brikken som plasseres og som velges, er riktig der og da, selv så feil eller riktig de i ettertiden er. Valgene som gjøres i brikke plasseringen i livets motiv, er basert på en tidslinje som ikke kan omgjøres og dermed er gjort, det som er gjort og lærdom av valg og plasseringer det som er igjen med inn i fremtiden.

Alle feil er dessverre den lærdom fremtiden bærer videre, noe som alle må uredd vite og våge å innse, for å skape mer for de som pusler bildet etter det tidligere erfarte.

Valget et klart og uklart, men et valg om å velge eller ikke, velger det åpenbare gode å smile ... smil ...