tirsdag 5. august 2014

Morgentanke - Gult som er grønt, eller motsatt:

Når tilgrensende farge bytter sjattering, så finnes det glidende overgang fra, som virker at til er mer det ene enn det andre.

Hvor masse dråper, skal det av den ene basisfargen i forhold til den andre for å få det glidende til å være overgang til det ene eller andre.

Hvor mye gult må det til, før en svenske synes det er blått nok og hvor mye rødt dekker arealet for at en islending ser det norske.

Fantastisk å føle morgenpulsen stige med den økende pulseringen til de passerende bilene, så kommer det et taktfast innslag av en buss i ny og ne, noe som oppleves som målepunkter for antallet i mellom.

Når i mellom oppdages, så kan punktene som fester sees og tilværelsens ankere holder livets båtfast innenfor rammeverket.

Med fluoriserende fargede busser som passerer, så er det mengden mer eller mindre solbadende overflate som gjør at fargene skifter fra mer og mindre grønt og gult.

Med et morgentrøtt ansikt som smiler mer enn i går og mindre enn hva det vil i morgen, så glir dagene positivere fremover og fremover ... smil ...