fredag 8. august 2014

Morgentanke - En, to, tre, fire og så videre ...

Hvor mange kom geitekillingen egentlig frem til før klagende stemmer fremførte: "å nei nå talte han meg ...".

Gleden skaper glade tanker om så mangt, noe som ofte genererer en entusiasme som ikke alle gjenkjenner, men som oppleves reell og god, hele tiden her.

Kjenner en total ro over å ha opplevd og oppnådd tilstrekkelig, noe mer kan fort bli for mye og ødeleggende for det nøkternt fornøyde.

Finner livets essens her i det balanserte, mellom livet og døden, så eksisterer kraften på et universelt plan som er fristilt fra begrepet tid.

Min livsferd har inkludert opplevelse av å kunne bidra til stabilitet og mening i den nære sfære, strekt ut en hjelpende hånd så ofte det har latt seg gjøre, funnet frem megler rollen når det har vært nødvendig og truffet de beste venner underveis, som har tatt i mot og bidrag til å lysne opp i det vanskelige, når det har vært overveldende og forvirrenes.

Som en heldig livs reisende, så fremstår de virkelige verdier mer klart enn før, for relasjonene oss omsorgsfulle i mellom er den sterkeste kraft, som nærer oppunder ønske om alt godt. En uslåelig god og sterk kraft.

Dermed telles dager og nok en solfylt morgen legges til og fryd føles, når jeg bades i de oppvåknende solstråler, en solstråle, to solstråler, tre og slik er det bare å fortsette til smilet skinner om kapp med solen ... ssmmiill ...