onsdag 13. august 2014

Morgentanke - Frossen tanke som kontrast ...

Kontrast tanker kommer stadig vekk innom det tenkte, når sommermorgen kan kjennes som noe kaldere enn dagens stekende solfylde.

Fenomenet avkledde mennesker som har fryst ihjel, gir ingen åpenbar mening - Når kroppens egenskaper studeres, så åpenbarer det seg en forståelse av illusjonen som oppfattelsen tolker i ekstrem situasjonene.

For når menneskekroppen utsettes for masse kulde, så kommer kroppen til et punkt, hvor den må prioritere og da trekkes blodstrømmene inn til de indre organer og fingre og tær nedprioriteres og automatisk faller utenfor kategorien livsviktig.

Siste fase inneholder årsaken til hvorfor kroppen opplever veldig varme, når slutten er nær: Sirkulasjonen som har prioritert organene, fordeler omløpet og blodet strømmer ut til områdene som har vært nedprioritert og en stor varme kan derfor oppleves når de frossene legemer fylles opp med rest oppvarmet blod fra det indre. Dermed kan den irrasjonelle handlingen, å kaste jakke og mer til, være det mest naturlige før det blir helt mørkt.

Lar tankestrømmen drukne i mørk kaffe og løfter et forunderlig sommer smil ut av vinter kontrasten sin svimmelhet ... smil ...