mandag 18. august 2014

Morgentanke - Eventyrlig morgenstund ...

Både kjedsomhet og TV titting er byttet ut med det å sitte på verandaen fra tidlig til sent, ser ut på alt som pulserer, fantastisk deilig og observere mennesker og kjøretøyer i det virkelige liv. Denne kanalen virker absolutt hele tiden, for i nattens stillhet, så er himmeldekoren stjerner og skyformasjoner i det mørke teppet som bres over Drammen by. Det er totalt deilig å være norsk i Drammen og ikke i Danmark.

Hvilken morgenstund er mest verdt, den trøtte kopende, den som ser fra fugleperspektiv eller der hvor deltakelsen er komplett - Ikke godt å velge rett, det er alltid en tid for alt.

Nå er det tid for pulserende deltakelse og en aktiv kaffearm som svinger morgenseidelen i takt med det virrende og yrende, det er deilig  leve i takt med det pulserende.

Arbeid kan tidvis oppleves noe oppskrytt, for denne iaktagende posituren føles levende og interessant herlig, kan bedrives fra morgen til kveld, uten at scenen presenterer noe som kan likne på reprise - Her er det "live" hele tiden og livet bare oser av unike øyeblikker, samtidig som tankene mine nyter av inntrykkene som danner undring om livet og drømmene som igjen forener hodet og samfunn.

Med en knert sterkt oppi kaffeseidelen, så er jeg sikker på at alver og hobbiter hadde blitt oppdaget spradende i mellom strenende ben og biler, når sansene hadde blitt oppgradert til oversanselig.

La morgenstunden bare vare, for med slikt innhold kan det bare gi en enda bedre start på den videre ferd inn i dagen ... smilende alveglede ... smil ... smil ...