tirsdag 15. april 2014

Morgentanke - Fargesprakende undring:

Hva om . . . En start som kan puttes fremfor enhver undring og ønske om annet, en søken etter forklaring eller forståelse av noe som oppfattes håpfult eller uklart.

Hva om nabo rumpetrollet hadde befruktet livets egg, hadde jeg blitt meg da, eller ville du kunne blitt den jeg nå er.

Hva om universets rotasjon snudde, ville alderdom blitt til yngre ungdom, frem til en motsatt fødsel hadde resultert i en reise inn i skaperkraften.

Hva om fargene som oppfattes ikke er farge, men kun stråler på vei bort fra det punkt som blir lyst opp.

Ingen av tankespinneriene endrer det faktum at her og nå, er her og nå og alle "Hva om", kun er tanker knyttet til missnøye eller forventning.

Kaster bort de låste tanker og spinn fritt rundt øyeblikkets eksistens, la spist være spist og gråt ei over spilt melk, bare tørk søleriet opp.

Fryktløst møter hver dag hver og en av oss, like fryktløst må hver og en av oss møte dagens utfordringer og gripe verdien i ethvert sekund, som farger undringen om tilværelsens mystikk.

Aksepter at kraften rundt er større enn hvert enkelt individ og bidra fult ut, med den kraft som finnes iboende, når hvert sekund forvaltes med største innlevelse og glede - Sammen er vi komplette og fyller universet med de verdier som ønskes for fremtiden.

Der er denne dags første steg gjort og den videre ferd skal farges med mulighetene som hver og en fyller dagen med, lykke til og husk å spander et godt smil på deg selv og andre ... smil ...