fredag 4. april 2014

Morgentanke - En morgendag og en morgendag ...

Mañana ... er et spanskt ord og en del i et fargerikt spanskt begrep, som på mange måter representerer mer livet i sin helhet. For det en ikke får gjort i dag må heller gjøres i morgen(mañana), en tilbakelenthet som inviterer til ro og harmoni rundt alt som skulle, burde eller ikke er gjort.

Tar inndelingen i livets og blander arbeidsvirke med fritid og stykker opp med siesta, balanserer både morgen og kveld, virke og hvile i en sameksisterende helhet - Dermed er dagens ugjort, omgjort til morgendagens glede.

Stopper opp og lever, kjenner hvor sykt deilig det er å bare føle på tempoet som rolig pulserer her og nå, hvor mas og jag er utenfor den opplevde sonen. En oase av fred i øyeblikket og en tilstedeværelse i egen skrott.

Øyeblikket forsterkes av fuglekvitter som melder om fryd og glede, nå er det bare å gripe dagen.

Carpe Diem, finn frem smilet, det er siste dag i denne arbeidsyklus og her nærmes det seg en følelse av laaang og flooott helge siesta.

Smilende og hvilende glede ønskes de kommende morgendager og et rungende Yes, Yes, Yes, med et gigant smil er dagens glade fornemmelse, når den gode aromaen lekent danser opp av kaffekoppen ... S M I L ...