torsdag 19. november 2015

Morgentanke - Vågale måter å tenke nytt i det gamle …

Veiene frem til hensiktsmessighet og bærekraft i fremtiden, er menneskebasert fokus i organisasjonen. Effektivt arbeide kan gjennomføre “ledelsestradisjonelt”, med harde omstillingsprosesser og raske resultater, hvor organisasjonen står noe svimmel tilbake og rister på sikt av seg det nyervervede.

Prosesser med virkelig innsikt, kan oppnå langt sterkere effekter, målt over tid. Ved å spille organisasjonens ressurser gode og utnytte allerede eksisterende kunnskap hos de eksisterende som brukes smidigere, så vil potensialet til ressurser og dynamikken i mellom sørge for en varig prosess for søken etter beste løsning for helheten. En mer langsiktig horisont, som inkluderer omstilling på sikt, en ferd som krever gode ledere som står i det beskyttede og se horisonter for vågale måter å tenke nytt i det gamle.

Hvor sunt livet på den andre side av endring er, alfa og omega for videre eksistens, noe som egentlig bør være fokus der og da og ikke bare standardiserte måter å løse omstillinger på.

Endring er alltid nøkkelen til utvikling og det som sikrer varighet for den gjeldende eksistens som konstant må tilpasse seg omgivelsenes takt … smiler ...