fredag 20. november 2015

Morgentanke - Definert som frisk ved å være litt syk …

Legene gir inntrykk av å alltid kunne kurere gruff, produktet de “selger” er evig liv.

Selv om hver og en har fått tildelt et ytterskall som har begrenset fartstid i den tilværelsen som er, så er fortsatt legestanden sin mening å hevde friskhet som sitt resultat, om ikke så ville andre funksjoner måtte håndtere slikt.

Konkurransen om å være førstevalget, har gitt en solid forankring og en naturlig forståelse av slik er det bare.

Forbløffet blir vi når bløffmakere fungerer og legestanden ikke har forståelse eller evner til innsikt på at løsninger finnes utenfor legestandens vedtatte.

Før det fantes leger, var det naturmedisin og sjamaner, som egentlig er den kloke kona som forstår mer av det naturlige og han som ble omtalt som medisinmannen med urtene.

All pilletrilling som er en lukrativ industri, hvor legene fremstår som distribusjonsledd, har sine hverdagslige gode avkastninger, når abonnentene kommer inn i fastlegeordningen.

Fanget i den presenterte frykt for det naturlige, å skulle dø en gang, så følges anmodninger og tilrettelagte handleliste til punkt og prikke, for hvis ikke så er det en usagt effekt som kan føre til ditt naturlige.

Hvorfor er mental helse blitt så skjevt i det hverdagslige, hvor hopetall av individer er deprimerte over et hverdagslig innhold som ikke er en selvfølge noe annet sted. Når mat på bordet og tak over hodet ikke lenger er tilstrekkelig, men nok et punkt å fordype det deprimerte, da er det godt å føle friskhet over å være sykt skrudd sammen i hodet og utfordre legestanden utbasunerte evige liv og stikke fingeren i jorda og akseptere livet og ikke frykten for livet.

Jeg vil leve livet og ikke et farmasøytisk stimulert tegneseriebilde, har jeg vondt i foten, så er det alltid en grunn til det og skulle tanken om å kutte den av være det åpenbare, så blir ikke fantomsmertene borte for det.

Så frisk som vi er, ja så frisk kan vi føle oss, eller vi kan kjenne på vondtene og finne flere vondter, eller leve med de faktiske forhold og påvirkningen dette reelt har.

Lar det syke i dagen være og kjen gleden av å overveldes av smilende glede … smil ...