onsdag 25. november 2015

Morgentanke - De visjonæres mageplask …

Langsiktig innsikt og utviklingspotensiale, har ikke nødvendigvis gått i takt.

Genuin interesse trumfer det forventede og gir en kontinuitet i utviklingen som har med gammelt i det nye, noe som overrasker det trend varierte som har historiske røtter i grunnere jord enn hva erfaringens reise har sett vokse.

Det lugne visjonære, oppdages når de kunnskapsløse merker de korte innsiktsfulles horisont, når ingen er igjen til å lime i sammen organisasjonen, så oppdages hva som mangler, innsikt i egne rekker er en dyrekjøpt erfaring når genuin interesse er slitt bort.

Tidsriktig mantra er “å levere”, men få spør om hva som leveres skal.

Kostnad er ikke kostnad, når noe defineres som midlertidig, så er sum ikke en begrensning. Hvor mye eller hvor mange, ikke et tema når det brenner, da er alle brannmenn og ruinene er det eneste som står igjen.

For ettertidens anstendighet, så er det få, men verdifulle individer som ser hva som er “gullkalven” og oppriktig omsorg for de som håndterer gjøremålene som har genuint fokus for å få til de smidige løsninger som understøtter det virkelige fokus.

I ånd av virkelig kjernefokus, så smiles det oppgitt og til slutt innsiktsfult, når de visjonære tanker avkles trend til fordel for varighet … smil …