fredag 6. november 2015

Morgentanke - Ingen avholdsmann, men en måteholden mann …

Tanken om litt av hvert og variert kost, en tidsriktig trend og slik det ansees å skulle være.

Passe eksponert for det som finnes her, en sakte evolusjon som gjør mennesket i stand til gradvise forandringer. Ikke alle valgte endringer er av god art, men i passe doser, så er dette med på etablering av robusthet.

Igjen hengende tendenser, har lett for å overeksponere bruken av ditt og datt, noe som ofte har tråder tilbake i tid, enten av arv eller miljø opplevd adferd. Ubehandlede tanker fra ferden frem til nu, har potensielle forstyrrende effekt og gir muligheter for substitutt tendens.

Måtehold er alltid nøkkelen til hva som er fornuft og akseptert, en kollektiv bevissthet som alle kjenner igjen og som har driv fra rasens evolusjonistiske vei frem til nå.

Dagenes gjøremål blir ofte akkompagnerte av kaffe i koppen, noe som gir dager med mange antall kopper i kroppen. Antall er ikke nødvendigvis det samme som mengde, kopper med stor diameter og liten dybde er nesten det samme som høye og tynne kopper, mens krus har ofte større kapasitet og få i antall kan være mange nok.

Tall er tall uansett om det telles, måles eller veies. For å opprettholde en tilstrekkelig fornuftig livsform, må mye og lite balanseres over en horisont, hvor “masser av” blir flott nok og “lite nok” er mer en tilstrekkelig for perioden som går utover sammenhengen.

Måtehold er livets balanserende og ikke fravær av, da endringer er det som naturlig alltid vil komme … smil …