fredag 24. juli 2015

Morgentanke - Privat omsorg ...

All omsorg som har aksjemajoriteten plassert på et sted, vil alltid ha mål om utbytte til de "veldedige" krefter i bakkant, slik er nå myntbytte dynamikken.

Nå er debatten i gang på å ivareta "skurker" for å kunne gi avkastning til de bakenforliggende krefter, en glamorøs fremstilling av pengesterke krefter i Notodden som ønsker å ivareta de lett kriminelle, for rask profitt og uten de store tunge tiltakene som det offentlige fortsatt skal få håndtere, de områder hvor de quicke penger ikke finnes.

En vekst bedrift, hvor utsikten er hinsides uten nedgangstid, bare de rette krefter får etablert lov hjemler som ivaretar at nivået blir et lavterskel tilbud, hvor alle kan innrulleres og få bidra til å øke profitten.

For vi alle kan ha svake øyeblikk, hvor hodet tenker seg forvirret utenfor sømmelige rammer og til og med utenfor det lovlige, dermed er potensialet for at tanke politiet, vil være en fremtidig nødvendighet, for å ikke redusere tilgangen på overskudd i de privatiserte fengsler.

For ytterligere optimalisering, så oppgraderes "tyttebær politiet" til utøvende makt og lov forvalter, så har bukken fått havresekken, om noen skulle lure på hvem som er havren, så er det alle oss nekene som har potensialet for statistisk å gi avkastning som et nummer på kalkulatoren til profitt kontrollørene i disse private institusjoner.

Kanskje alle egentlig kan få tildelt hver sin digitale fotlenke ved fødsel, slik at tydeligheten om merkevarer fremstår upåklagelig tilgjengelig og som tydelig bevis på pengenes viktighet og en åpenbar forståelse av mennesker som en ressurs.

Med noe bismak i munnen, så smiler tankene forsiktig. Tilslutt trumfer menneskelige verdier over alle andre krefter, om ikke galskapen får totalt utvikle seg og markedskreftene regulerer mengden vann og luft som kan kjøpes og Jorden får en ny æra.

Smilet kan ikke kjøpes, ikke det ekte smilende ... smil ...