onsdag 29. juli 2015

Morgentanke - Glasset som skiller ...

Det å se regndråper ankomme fra en dyp grå sky, gir fortsatt sommer glede og tørr harmoni.

Innsiden er kontrastfull, når utsiden først farges av regn fregner, for så å bli heldekket fuktig underlag.

Som et brett med skyvebrikker, kan ute/inne omgivelsen konfigureres forholdsvist fleksibelt, slik at vær og vind inkluderes som en regulert kraft i ytre stue område.

Utnyttelsegraden av uteområdet som kan oppleves som inne, blir uhyggelig godt utnyttet og sommer residensen omdefineres gladelig til de små kvadratmeter, uten de største fasiliteter, men med nøktern og nyttig utforming.

Form og farge er min mindre gode egenskap, så syn og tanker om hva som er bra og rett skikk, er totalt oversett og byttet ut med praktisk glede. Bruksrettet fokus gir mer glede i sommer sfæren, når omgivelsene inviterer til mer grått og vått i dagen.

Mulighet for fleksibilitet og de gode ting som dermed følger med, er å foretrekke fremfor å dyrke begrensningene i løsningen, da det positive overskygger det som er mindre og negativt, sett med nøkterne øyne.

Desto større gladhet oppnås, når utfordringer ses i perspektiv av både positivt og negativt.

Denne morgen fylles av positivt regn, det kan konstateres at forholdene kan håndteres med tilstrekkelig bekledning eller beskyttelse over hodet.

Smiler fleksibelt og med et tilpasset godt smil, i dag skinner solen på innsiden, når det faller regn på utsiden ... smil ...