fredag 23. januar 2015

Morgentanke - Uoppfordret vennlighet ...

Hvor masse smil er passe eller for mye, når er det tid for tristhet og leie tankesirkler - Aldri tanker som forlammer, for da må kraften gyve uredd løs på det som oppdages av vansker og det må steinfokuseres på løsning.

Hvor mye latter kan blandes med gråt og hvor mye smil finner seg til rette i det triste. Alt og ingenting, svaret er like tvetydig som klart, for her må oppriktigheten seire og det forkledde må legges bort. Der i det sanne, finnes en naturlig løsning på hva som er rett og riktig, anstendig og omsorgsfullt.

Sorg uten latter, er kun nakent tilgjort, da det alltid finnes godt i det vonde. For med øyne som ser og tanker som tenker, så vil tristhet oppdage nyanser og i nyansene finnes større variasjon, hvor det smilbare naturlig vil oppstå tilslutt.

Glede uten frykt, er ingen virkelig fryd. For den gode glede, vil fylle på med så masse positivitet, at oppmerksomheten på kontraster vil fremstå forsterkende godt og frykt inkluderes modig i latterens rungende.

Denne dag kan modig fylles med romslig gladhet, som kan tillates smittende og den økende naturlige gleden vil finne veien frem til det naturlig smilende ... smil ...