mandag 5. januar 2015

Morgentanke - Anomali ...

Anomali (fra gresk anomalia, ujevnhet), betyr en avvikelse fra normen, det forventede eller lovmessige. En anomali er en irregularitet som er vanskelig å forklare utfra eksisterende teorier, altså et faktum som strider mot et etablert paradigme.

Wikipedia gir tilnærmet riktig forståelse av hva som er rett og riktig, kunnskap er egentlig en ferskvare, en beskrivelse kan like fort endres som den dukker opp og forsvinner.

Den fremtidige verdifulle kraft, er evnen til å forvalte endringer og ivareta historisk viten, for å slippe å gjenta unødvendige feil som ikke har fremtidsverdi.

Ujevnheter er livets ferd underveis, der det forventes slett fin oversikt over alt forventet, kan bare skuffelsen være det som reelt vil skje.

Hodet må alltid være forberedt på forandring, kunne ta inn nødvendige vridninger av det tidligere kjente og finne løsninger.

Om løsningen i ettertid viser seg å ikke være den ultimate, så vites det at handlingen ble gjennomført etter beste intensjon og med de virkemidler som var tilgjengelig. Noe som representerer eksistensens evolusjon, avvik fra det normale, som fører til steg inn i det fremtidige.

Et naturlig smil over det unaturlige som vil komme ... smil ...