torsdag 29. januar 2015

Morgentanke - Parallelle perspektiver ...

Det å se og se, er både det samme og helt ulikt. Hva som oppdages i det sette, varierende fra individ til individ og blir forskjellig oppfattet.

Erfaringsbakgrunnen er alltid ulik, selv hos eneggede tvillinger, så vil miljø skape forskjellig resonans over det opplevde, da felles tilnærmet lik reise, alltid vil ha forskjellige detaljer som kan spores tilbake til opplevd sammenblandet med andel arv, en miksdur av tillært og omsatt erfaring med indre forankring og forståelse.

Brødre og søstre har som regel samme opphav med noe tidsforskjøvet utviklingsløp i tilsvarende like omgivelser, noe som gjør at egenskaper blomstrer i forskjellige retninger, alt etter verdier som erfares ønsket båret inn i fremtiden.

Som forandringene skjer er posisjonene ofte på forskjellige steder og tingenes tilstand oppleves annerledes, da blikk fra andre sider ofte kan se andre ting enn øynene som står rett ovenfor det sette.

Vårt indre, sett i sammenheng med den ytre omgivelse, en reise i undring og bevissthet som helt klart er konstante prosesser, som av og til har felles arena for samenkobling og klar oppdagelse av det like i det så forskjellige.

Som parallelle liv svirrer individene rundt andres og egen akse, som en reise alene og i sammen.

Dagens perspektiv blir smilende fokus for egen del og som en bidragsyter til omgivelsenes trivelighet ... smil ...