torsdag 15. januar 2015

Morgentanke - Cause and effect ...

Alt henger sammen med alt, som f.eks. sommerfugl effekten hvor vingslag fra en sommerfugl teoretisk kan påvirke de største hendelser som en direkte og indirekte følge av små bevegelser.

På samme måte vil en liten genial tanke fra et enkelt individ, kunne påvirke stort og bidra til å løse utfordringer for mange.

Alle endringer foregår i det små, før enda flere bidrar med enda mer små tanker om det lille geniale, som tilslutt skaper en konstant søken etter felles beste i en hvilken som helst versjon av den fremtid som vi sammen skaper.

En hendelse, en tanke, en handling, valget å ikke handle, absolutt alt fører til en effekt: En hendelse har alltid et utfall, en tanke fører alltid til at det tenkte er med i kommende tanker, en handling er ofte en effekt av en tanke som igjen fører til nye situasjoner, de største effekter oppstår ofte som resultat av at individer velger å ikke handle - dermed er handlingen å velge å ikke handle ofte en stor bidragsyter til handlinger(som oftest negative effekter pga. handlingslammelse eller trodd annerledes om et åpenbart utfall).

Denne dag fylles med det som ønskes, dermed øker håpet om godhet og bidragende kraft for den ankomne fremtid ... smil ...