onsdag 14. januar 2015

Morgentanke - Ekstern resonans:

Tid oppfattes som en linje fra venstre til høyre, hvert punkt på den horisontale aksen har vertikale treffpunkt som påvirker og som er noe som ennå ikke forstås.

Forventes hell, så oppstår hell og motsatt, noe som ikke direkte kan bevises eller forklares, ei heller motbevises.

Periodisk så blir tilfeldighetene så tydelige at oppfattelsen registrerer sammenhengen og anerkjenner faktum at felles interaksjon skjer uten noe egen regissert plan eller direkte kraft bruk, men som en overliggende sammenheng av enkeltindivider sin samhandlende underbevissthet.

Det er forskes på DNA spiralens endring i forhold til påvirkning, når det skjer negative og katastrofale hendelser,så hardnes DNA spiralen og det motsatte når glede oppstår så myknes DNA spiralen. En observasjon som ikke kan forklares i sin helhet nå, men en forståelse av at mer påvirker de små forhold i vårt genmateriale.

Noe som pirker bort i det alle egentlig vet, at vi kan kjenne på andre sine situasjoner som påvirker, uavhengig om det fysisk finnes en komunikasjon eller direkte bevisst eksponering. Menneskers emosjonelle situasjon påvirker omgivelsen og dermed ikke utenkelig at vi finner sammenhenger som viser at dette også påvirker absolutt allt i vår omgivelse, både levende og døde ting,

Feltet meg påvirker min tilstedeværelse og min kropp, derfor finnes en lenke til omgivelse og samspillet til feltene.

Gleden er stor, om mitt gode påvirker ditt gode og omvendt. Det at vi hver for oss ikle befinner oss alene om det gode eller vonde, gir en støttende ro, som gir kraft og viten om at enhver utfordring har kun løsning i sikte og et naturlig bekreftende smil ... smil ...