torsdag 6. november 2014

Morgentanke - Togtitter ...

Alle er vi tittere, dette er spesielt synlig som nyankommen settefyll i firer eller femmer seteseksjonen i togkupeen. Da kan både direkte iakttagelser kjennes og forsiktig skotting via øyekrokene oppdages.

Nysgjerrig eller interessert er ord med samme betydning, men forskjellig ordladning.

Nysgjerrig har ofte en negativitet knyttet til ønske om å rive til seg observasjonene, med undertone av gjenbruk for å fremheve egen normalitet via fremstilling av andre som mindre normalt agerende.

Interessert er omsorgsladd og positivt assosiert som å bry seg om, uten forventning om gjenbruk for selvhevdelse, men jovial tilstedeværelse og genuint interessert i andre sitt ve og vell.

Begge begreper fyller naturlige reaksjoner, som indikerer omsorg for rasen, et instinktiv gjøremål som er rotfestet langt inn i sjela og som en normal refleks.

Motivasjon er ofte det som lader uttrykket som kjennes som et bilde av observasjonen, noe som også reflekterer eget tankemønster i øyeblikket.

Som togtitter, så ser jeg mine medpassasjerer og jeg trives på en måte med å bli sett, det bryter liksom med den konforme anonymitet som kles på som et søvnig lag, når kokongen isolerer.

Serverer dermed et smil, som svar til det tittende og ser at komforen i å bli oppdaget ofte er overraskende og flakkende ... Smiler dermed hjertegodt til alle på dagens vei... Smil ...