onsdag 12. november 2014

Morgentanke - Skyggefritt i tåkeland ...

Når nyeste utgivelsen til progrock gigantene blir overskyggende for alt elende, så skjønner jeg at grenen ræva sitter på er grønn.

Om tresmaken er det mest prekære vonde, så håper jeg at verden smiler overbærende tilbake, for det er vondt å ha det så godt som TV titter inn i de vondes verden.

Med klappjakt på tiggere, så har de rikeste lykkes med å involvere middelklassen og ned i overskuddssikring. For med full fokusering nedover, så er det ingen som numment får med seg at de overdådiges bord bugner over av overflod som ikke ønskes delt, men heller kastes i lukkede søppelrom, utilgjengelig for hordene av ikke bemidlede mennesker som har behover.

Darwin, er mantraene ... De sterkestes rett og dens overlevende for en rik fremtid, fattig på allsidighet og kun dresskode som inngangsbillett.

Takk og pris for at jeg ikke ønsker å stå i den forlokkende kø, hvor omsorg er omgjort til skinnende mynter som veksles inn i knitrende rette sedler.

Der hvor de svake læres opp til å undertrykke de enda svakere, da dette ikke ansees som en oppgave verdig det øvre sjiktet.

Fantastisk hvor tollerang velstanden numment har gjort oss, ingen reagerer på de undertrykte forhold, før de oppdager at de plutselig er blant dem - da kjempes det med nebb og klør om å ikke være blant "subben" nederst på stigen.

Den verden som da oppdages, kan ikke gjenkjennes som det som beskrives eller blir proklamert som forhold å leve under, ei heller finnes det veier å gå for å peke på det uriktige. For kategorien av individer som tigger med koppen utstrakt, er folkeforstått som en samvittighetsplage, som minner de ustyrtelige rike på at det finnes skum av mindre verdige som har evne til å karre seg fast og som så vidt tolereres av de gigantisk rike, da disse ikke ønsker å gjøre noe annet enn å administrere egne verdier inn i fremtiden.

Når utedoen tømmes, så er dette en tjeneste utført av praktikere og ikke de som har konstruert tjenesteveien og penge mekanismene. For som menneskelige guder, sitter de trygt på avstand og betrakter, med kommentarer som heller mot uanstendig beundring av hvor langt ned det går an å stille seg unna plassen med sølvskje i munnen.

Hvor mye skygge som befinner seg i vår nærhet, kan ikke sees, da tåken har lagt et dempende teppe over fokusert som fanger inntrykkene.

Dagens smilende er en barrière brytende kraft, som er universell for menneskeheten ... smil ... smil ... smil ...

Ord som fanget fokus demme morgen:

"Det er en fantastisk glede å jobbe sammen om noe som betyr noe, som skaper mening, retning og som i tillegg  løser ut Skapende Kraft.

Den første gangen jeg fikk være en del av noe slikt var da jeg i 1999 ble jeg en del av “Fristaten Lucky Nærsoet” da jeg ble Assisterende fantasiminister i tidligere regjering i Lucky Næroset. Det siste året (2010) var jeg Oppmuntringsminister". (Tom Åge Myhren).

http://www.livsgnistrer.no