torsdag 27. november 2014

Morgentanke - Morgenstemning og Dovregubbens hall:

Hvor lurt er det å være lur? Hvor riktig er rett?

Spørsmålene er flere enn svarene, en indikasjon om søken etter mer kunnskap og forståelse. Godt å holde nysgjerrigheten vedlike og undres om mer enn det hverdagslige nære, holder hodemuskelen dermed i virksomhet, er tanken som likes tenkt.

Når dagen starter i takt med Edvard Grieg sine merkevarer, så er det lett å kjenne nærhet til det storslått flotte, det finnes ingen dager som ikke løftes opp og frem, når de lette toner fyller luften og en innbilt utsikt fra et høydedrag oppstår.

Så finnes det dype tyngre dager, som nesten skremmer og kan sammenliknes med en mørk dans i sammen med tusser og troll, dager med utfordringer og spenning, en økende utvikling som til slutt overlates til et heseblesende virvel race.

Kan hende at det ansett lure nå, er mindre innsiktsfullt oppfattet i fremtiden, ikke det at alt skal være en varsomhet i øyeblikket fordi det brått kan være mindre fornuftig der fremme. Derimot bør søken etter mer forståelse være drivkraft som er valgt ønsket fokusert og en kollektiv forståelse av takhøyde på øyeblikkets omsetning av ideer for fremtiden.

Tanken om smil i nuet, genererer håp om smil i fremtiden ... smil ...