torsdag 20. november 2014

Morgentanke - Flykropp ...

Stedet som rommer et samfunn, isolert bort fra det hverdagslige. Et mini speilbilde av verden der nede, med representanter for enhver interesse, så fungerer innsiden av flymaskinen som et kongerike i sky.

Som livets reise, en innholdsrik og detaljrik tur i det blå ...

Som symbolskt er som ferden fra fødsel til død, hvor passasjerer og betjening samhandler fra innsjekk og helt frem til reiesn er fremme.

Skallet som er tynt, gir fremdrift og beskyttelse fra luften rundt som er kald, er rammeverket for det lille samfunn i blant skyene.

Uavhengig av hvor, så er styrken til menneskeheten det å snakke i sammen og ønske innsikt og forståelse, selv om følelsen av rettferdighet ikke alltid er tilstede, så  overleveres kunnskap i samtalene som pågår.

Sthepen Hawkin sine ord, ut av maskinen som han snakker igjennom, har Pink Floyd brukt i en av de få sangene med vokal på den nyeste utgivelsen og ordene føles så sanne og riktige på fremføringen av Talkin' Hawkin':

"Speech has allowed the communication of ideas
Enabling human beings to work together to build the impossible
Mankind's greatest achievements have come about by talking
Our greatest hopes could become reality in the future
With the technology at our disposal, the possibilities are unbounded

All we need to do is make sure we keep talking"

Dermed smiles det forsiktig med nikkende tendenser, når ordene lese og innsikten kjennes forsiktig og riktig ... smil ...