fredag 28. november 2014

Morgentanke - Stimulering av eget potensiale til bruk på en hensiktmessig måte for menneskehetens eksistens ...

Så liten og så stor er kraften som potensielt finnes i ethvert individ, noe som er som et kraftbatteri, ladet og potent til å utløse kreativ og nyttig kraft i omgivelsen.

Bidrag er eksistensielt for menneskeheten og stimulerende for individet til å bidra med kraft for en fremtid.

Det handler om å bli sett, noe som gjør at bidraget oppfattes og gleden av å dele naturlig velges, noe som gjør det agerende til ment for det beste ovenfor kommende kraft.

Hvor stort bidrag, er alltid et spørsmål om målestokk. En vanskelig horisont å se i øyeblikket, da hele livsferden først vil gi rett perspektiv.

Dermed er det uhensiktsmessig å sammenlikne pærer og bananer, da alle individene alltid vil være forskjellige enheter på livets fruktfat.

Det å løfte hodet, slik at blikket ser mer en det navlebeskuende landskapet med flat nese og et stutt søkende blikk, gir en forståelse av brikkene i helheten. Noe som putter mitt i en stor helhet, som er viktigst for veien frem - ikke nødvendigvis på bekostning av noe, men heller som omsorgsfulle og joviale handlinger som returneres som glede av bevisste mottakere.

Så stort og så lite kan dagen fylles med, noe som gir hver og en av oss potensiale til å bringe eksistensen videre ... smiiil ...