fredag 14. mars 2014

Morgentanker - Kald påminnelse om varm forandring ...

Morgensteg i solskinn og glede, med rim på bakken etter nattens senkede temperatur, når stjernehimmelen vises og ingen skyer kan holde varmen nede på bakken, så blir det rundt oss flott og vinter liknende luft.
Fantastisk dekorativt når stegene beveger seg ut på kveldspromenad, og dagvarmen slipper mer og mer tak. Da får en morgenfrisk omgivelse være mer håndterbar, for vakkert er det morgen som kveld.
Stunden som nå konkret fremstår som endring fra vinter til sommer, byr på gode stunder av oppmerksomhet på forandring. Gå inn i lyset, er som en filmfrase farget av det ukjente og mystiske, en følelse som er konkret når stegene beveges fra det skyggefylte svale og over der hvor en lav sol fyller lys i omgivelsene, intet annet å se en stråler ut i fra et gigantisk punkt der fremme. Forsiktige steg tråkker fremover mot lyset og bevegelsen er på vei inn i det enda lysere. Som en blind med førerhund, flyter ferden sakte fremover i lufteturluktetempo, med solstråler i ansiktet som fylles med mer smil enn først påkledd. Det er godt å gå inn i lyset, det er godt å kjenne kontraster, det er fabelaktig flott å se det starte å leve i veikanten, godt er rett og slett godt … En god fredag banker på våre alles dører, husk å lukk opp med et hjertelig smil … smiiil ...