onsdag 12. mars 2014

Morgentanke - Livets flyt ...

Livets reise består av å gå på og av holdeplasser underveis, for så å oppdage at underveis er et godt ord som oser av masse flyt. Flyt føles veldig bra, når morgenstunden tegner flotte lysbilder på en gryende himmel. Ordinært flott er en underdrivelse på hva slike bilder skaper av god refleksjon i eget sinn, som speiler den initielle flotte følelsen for dagen.
Flyt har også andre mer tunge former, som effektivt fra A til B, presse mer innhold inn i minuttet og jag etter neste stopp.
En bussjåfør, en bussjåfør, er en person med godt humør. En frase tatt ut av barnesangen som alle har nynnet eller sunget til, en tanke det er verd å holde på, om maset skulle storme som verst rundt en selv - Ta en “timeout” og forsøke å etterleve egenskapene til en person med godt humør, kjenn på smilets kraft. Fornemmelsen av å komme til B, uten å ha oppdaget reisen fra A, er å miste livet, når skrittene stormer i mot bysten hvor eget navn pryder toppen over “komme og gå” datoene til livet. Dermed fester det en underliggende forståelse av innholdet og underbevisstheten kjemper en tapper kamp mot inntrykkene som fyller det som tas inn og defineres fortløpende i livet. Dernest er livets reise utfordret til å våge og se hva som finnes på neste stopp, om flyten forandres så oppdages andre skatter og erfaringen utvides når livets innhold ekspanderer. Fortløpende og underveis, er ord som assosieres med flyt, fortløpende har et snev mer stressfarget inntrykk, mens underveis en forflytning med oppmerksomhet og ro. Fantastisk å leve livet underveis, når jordklodden fortløpende snurrer rundt sin egen akse. Svimmelt kan dette oppdages om føttene står plantet på overflaten av en annen planet, kanskje Mars og Venus er gode posisjoner for betraktninger.
Dagens flyt ønskes velkommen og gleden sniker seg naturlig med på ferden, kjenn smilet som flyter mer og mer inn i denne midtstilte ukedag . . . smilende flyt ønskes deg og deg og deg og deg . . .