onsdag 19. mars 2014

Morgentanke - Fleksibilitet …

Hvor fleksible tankesett som egentlig er etablert: Noe er trodd, noe er tenkt, noe er ønsket og noe oppdages.

Hva som er trodd, et resultat av samfunnsoppfattet forståelse av egen tilnærming. En god blanding av tillært og forvaltet samfunnsevner, et presentasjonslag som er som skuespillet som utspilles når sceneteppet trekkes fra og for. En tilgjort fleksibilitet.

Hva som er tenkt, en mer kompleks arena, hvor de stille tanker blandes med det pressenterte. En plass hvor inntrykk forvaltes 24/7/365, et sted som tar imot samtlige inntrykk og håndterer det presenterte i egen tankrsfære. Den personlige håndterte fleksibilite.

Hva som er ønsket, blanding av tanker på anabole steroider. Mer av det som allerede vites og masse av det som finnes, en overdimensjonert fleksibilitet.

Hva oppdages, er oppmerksomheten i øyeblikket, en kraft som forener trodd, tenkt og ønsket. Denne kraften styres igjennom dagen og kan tidvis føles noe uregjerlig, når navigeringen pågår.

Dermed balanserer denne hverdagens ukedag på midtpunktets dag, det er to dager fra som unna helg, dermed så starter smilet å ulme i denne flotte morgenstund og gleden spirer og gror på smilefrøet ... smil ...