onsdag 3. desember 2014

Morgentanke - Svever som murstein ikke kan ...

Hvor høyt hopper frosken, høyt nok svarer padda. Hvem som er frosk, padde eller høyt, varierer konstant og kontinuerlig.

Relasjoner og nullpunktet har til felles, en basis plattform som tar utgangspunkt i noe som er grunnlaget for skalaen som beskriver trinnene sine intervaller både opp og ned.

Bevegelse på skalaen er forståelig og forventet, noe som gir en forutsigbarhet om at bevegelsen duver oppenfor og nedenfor felles punkt, noe som gir en trygghet om at forandring og periodiske endringer har utgangspunkt fra samme felles solide ståsted.

Dagens valg av ord er plukket ut fra en noe varierende retning og et tegn på at onsdagen balanserer:

Oppdage - detect, discover, spot ('ɔpdɑːgə) - verb transitiv
1. finne noe for første gang oppdage en ny måne oppfinne
2. bli klar over, bemerke oppdage at man har glemt pengene hjemme (the free dictionary).

Egenskapene som tildeles, definerer og begrenser - om det tidligere erfarte etterstrebes, så vokser ikke forståelse og verden "i går" blir til verden 'i dag".

Hvem ønsker å kun kopiere det som allerede har vært, de statisk styrende som har behover for å kontrollere "flokken", for egen forhærligelse og vinning.

Driven i menneskeheten er å finne ut mer, vite enda mer enn alle gårsdager og omsette dette for best mulige morgendager.

Stillstand er et tegn på sykdom og de gjenværende blir offer for miljøet som står i ro, en tidskapsel av frykt for det ukjente som ennå ikke er oppdaget.

Dagen døpes herved i nysgjerrighet og sunn glede som bekler smilet naturlig ... smil ...