tirsdag 9. desember 2014

Morgentanke - Jernføtter ...

Det å trekke blomster i hus, er å supplere med myke levende verdier og pynter opp, når krukker og potter har interiør verdi så øker stemningen.

Farger kan være valget som skiller, mer eller mindre grønt, fargesprakende flott eller mer dus forsiktig dekor.

Avskårne blomster, har ofte bolig i høye eller vide glassfine vaser, når de holdes i live. Når de ekstraordinært flotte eksemplarene skal tas vare på, etter vasetilværelsen, så henges disse opp og sprayes eller behandles med bevarende tiltak.

Når årstiden styrer utvalget, så preges dekoren av dette og sesongvarene blir mer tilgjengelig. Nå som vi er inne i den mer grønne del av året, noe som er tydeligere når gatehjørner fylles med treselgere og hus og hytte forberedes på en invasjon på jernføtter.

Taktfast går det mot den tyske tradisjonenen, det å trekke busker i hus er en adoptert tradisjon for oss her på berget, det tyske folk hadde det først som et ute dekorert tre helt tilbake til 1500-tallet, for så å trekke den inn i huset, dokumentert tilbake til 1605.

Uten å gi buskvekst mulighet til å vokse inn i himmelen, så skrotes tilslutt den edle gran som en vann manglende brun transformert utgave av det skoglige.

Ærverdig og flott, står den igjen og representerer en fin tid som er tilbakelagt og som igjen skal komme, for alt går i sirkler og gjør at det som skal komme, baseres på det som har vært, slik oppdages evigheten i det lille.

Smilet er dagens naturlige kraft, blir å returnere det smilende i speilet, så er vi i gang med positive ringer i dagens vann ... smil ...