tirsdag 22. juli 2014

Morgentanke - Våkent sovende:

Summer in The City, sangen til The Lovin' Spoonful runger forsiktig bakerst i det trøtt oppvåknende. Mer våknende blir hodet av lyden fra to rullende trillekofferter som bryter morgen stillheten, når to reiseglade vandrer nedover i retning av parkeringen eller til flybuss stoppet.

Sommer og reise er ord som er sesong riktige, dermed spinner tankene igjen rundt kloden og jeg kjenner på hvor nære absolutt alt egentlig er, kun en flykropp lengde unna.

Dermed løftes sinnet opp i sky og det drømende sløve blikket retter fokus mot det område som teoretisk planeten Mars kan være og jammen kjennes dette også nære. For med prosjektet Mars-One som går av stabelen i 2022, så reiser noen eventyrlystene som må kunne ansees fryktløse og mediekåte avsted og bryter en ny transport barrière.

Nei, tror jammen ikke Mars eventyr på de premisser frister, kan kjenne på nysgjerrigheten i forbindelse med tankene, men å være et underholdnings objekt er ikke noe jeg er moden for, så da blir det å holde seg her på Tellus.

Smiler opp mot himmel legemene som passerer og tar med gleden inn i dagen, den naturlige smile gleden ... smil ...