torsdag 3. juli 2014

Morgentanke - Hverdagstrivsel...

Det å skape trivsel i hverdagen, er eget ansvar og involverer omgivelse betingelser. Hvor godt omgivelsen og egne verdier er omforent, er helt avhengig av begge ingredienser.

Beliggenhet med elementene som balanserer hvor "høyt over bakken", er fysisk betinget for "hvor mye direkte omgang" med den umiddelbare nærhet som ønskes. Samhandling og sosial ønsket "grad av omgang" med samboende andelshavere gir føringer for ankomst betingelsene, som ut og inn trafikken legger opp til.

Eget kongerike skapes av en selv og forvaltning av ytre påvirkning blir til det som tillates. Eldoradoet i egen glede, forsvinner aldri, den er alltid med på ferden i ens eget flyt fra A til B.

For å skape handlingsrom i hverdagen, så bygges fornuftige samfunspåvirkede elementer inn i grunnmuren, noe som gir tilstrekkelig komfor og praktisk tilnærming i den hverdagslige tralten. Noe som innebærer kompromier som representerer dynamikken og annerledesheten, slik at nytt ikke bare blir gjentakelse av gammelt.

Trivsel er dermed basert på fleksible blikk for muligheter og evnen til nysgjerrig glede, blant det hverdagslige befinner gleden seg nysgjerrig hele tiden ... smil ...