mandag 28. juli 2014

Morgentanke - Livet å leke med naturens naturlige:

Livets lek, er dagene som har vært, er og kommer - mer alvor og tungsinn finnes ikke i livet, enn at smilet gir en ny god start på enhver gryende dag.

Gleden i dagen, fylles med det som ønskes og sorg veksles inn som bevissthet om gledens motstykke. For de små glade dråper finnes overalt og kan gi håp i enhver stund, de tyngste tider har også glade øyeblikk, selv om det kun er korte glimt i tiden det tar før neste bombardemang av engstelse om treffsonen.

For livets natur preges av håpet, drivkraften som gjør at mennesket instinktivt ikke bare setter oss ned på en stein i den bitende kulde og venter ut naturens ubenhørlige råskap.

Sammen finner vi løsning og skaper utfordringer for hverandre, men det vanskelige er kun et resultat av mindre innsikt og forståelse, en sirkel det fort kan være vanskelig å få bevisstheten ut av. Løsningen finnes alltid mye nærere enn hva som oppfattes, når tankene snevres inn. For kraften i sammen og fortidens spøkelser, er elementer som alltid er nøkkelen til løsning.

"Kamelspising" er menyen for enhver idiot, for idioti er diagnosen på enhver som ikke har oppdaget egne begrensninger før problemet er fremstilt med stimulerende argumentasjon ovenfor egen uvitenhet.

Hvor mye bru-brenning som forsøkes, så vil menneskets natur alltid gi en hjelpende hånd til enhver brobygging, selv for de situasjoner som er belemret med diagnosen mindre intelligent. For det finnes alltid veier frem for fornuft og forståelse, det trengs bare variert mengde tid.

I påvente av mer tid, så spanderes et godt smil og gleden kan virkelig vokse i denne dag, leken i livet er ikke mer høytidelig enn at det definert alvorlige, kan også smiles til ... smil ...