fredag 25. juli 2014

Morgentanke - Hypnotisk magi...

Nivåene på eget fokus, spisses og målpunktet prikkes inn og innsats og tiltak bidrar til hvor nære blinkens midtre punkt som treffes.

Øvelse gjør mester, er ordene som maner frem nye forsøk, når forsøkene reises opp og opp igjen fra asken. Hypnotisk gjentas det forsøkte frem til håndtering lykkes.

Når målet er nådd, børstes stoltheten bort og nye mål settes, sånn løftes blikket og menneskenaturen inn i fremtiden med kontinuerlig ønske om forbedring og mer hensiktsmessig måte å løse livets "floker" for arten menneske.

En kan periodisk gå seg vill, i øyeblikker hvor egen storhet og vinning føles mer riktig enn overlevelsen for oss mennesker, men i stille øyeblikker så kan den sanne glede kjennes når gleden på veiene av sees og føles, da er magien tilstede i livet, når egen annerkjennelse motiverer til mer vekst for menneskehetens overlevelse - Sann magi!

Denne dag overlates til mulighetene som hver og en av oss kan gripe, dermed er det bare å tillate seg selv å dedikere tid og krefter på det som er rett for menneskeheten og en selv, så oppstår magi og glede.

Hypnotiske smil, stimulerer til flere smilende og dagen oppleves god for andre og en selv ... smil ...