onsdag 18. februar 2015

Morgentanke - Krystallklar kommunikasjon:

Ordene som sies, er ikke bestandig ordene som bor inne i det bevisste. Hva som menes og er tenkt, når refleksene tar over og munnrappheten finner spontane svar, så er rappheten mer forankret i forsvaret og ikke den gjennomtenkte tanke som reflekterer.

Stolthet, et begrep som blandes inn, når innholdet oppdages og vurderingen om nyansert riktighet vurderes. En ydmyk tilnærming til resultatet, ved å finne balansen mellom oppklaring og unødvendig selvfølgelighet.

Hvor god denne form for innsikt i øyeblikket blir, er avsender og mottaker sin arena og finne ut av.

Hvert enkelt individ kan bare bringe frem på bordet de elementer som ønskes delt og diskutert. Dermed blir ofte uvesentlig heter borte fra de meningsfylte samtaler, der vær og vind kun er omgivelse baserte krefter som ikke det trengs å stagge eller rokke ved.

Hvordan tankene blomstrer i eget sinn og trygg tilnærming til å blotte de virkelige verdier, en vei som gir mening for deg og meg.

Krystallklare tanker, gir ofte stor samtaleglede og magien i øyeblikket deles uredd med innhold.

Kommunikasjon har alltid en avsender og mottaker, dermed fremstår igjen språkets verdi, som noe som knytter i sammen individer og tanker.

Krystallklar kommunikasjon kan derfor også være en stille tilstedeværelse, hvor stillheten er på sin plass og inkluderer en trygg form for rungende stille kommunikasjon.

Krystallklart smil ... smil ...