mandag 1. august 2016

Morgentanke: By som ble borte er funnet …

Mange har søkt i historien til Platon og forsøkt rett tolkning, striden om lokalisering i Atlanterhavet har ført til tanker om den gjenfortalte hendelsen som er beskrevet og nedtegnet av en lærd egypter, så historiskt storslått gjengitt av Platon med stedreferansen direkte, bare forflyttet i forhold til posisjonen beskrevet fra Egypt.

Flere ganger har Santorini vært i søkelyset, på samme måte som Kanariøyene har vært. Nå har ny teknologi og nye betraktninger vurdert med nytt fokus, hvor momentet om en by som plutselig ble borte, var avgjørende for hvorfor øyene i Atlanterhavet ikke har den samme plutselige lava endring som forholdene som er mer tydelige på Santorini.

Santorini er stedet hvor den forsvinnende byen Atlantis var plassert, når ringene rundt byen er gjenskapt fra en tid som har vært, så tolkes ytterringen til å være landmassen og innerringen vannet, samtidig som landmassen i midten av sirkelen er gjenskapt som en stor nok øy, fra den tid historien om Atlantis skal være i fra.

Alle signaltegn fra Platon sitt fortalte er identifisert, dermed passer Santorini på alle punkter som det forsvinnende Atlantis. En naturkatastrofe fra egyptiske nedtegnelser, forsterker den voldsomme effekten som omgivelsene ble preget av på den tid hvor Atlantis sin forsvinning passer med det gjenfortalte.

Må bare smile storslått … smil …