torsdag 10. desember 2015

Morgentanke - Skikkelig mørkt når øynene lukkes …

Godt sovehjerte, er en velsignelse eller en årsak av levesett.

Maskineriet blir fysisk slitent og faller fort i søvn ved harde økter og det samme gjelder tunge aktiviteten i tankelandskapet, kombinasjonen gir en total utmattelse følelse og kjærkommen søvn er eneste befriende løsning.

Hodet på puta er lik portalen til drømmeland, når kriteriene ovenfor er oppfylt, så spiller ikke tiden like stor rolle for når det er søvntid. Belastning vs. trøtthet er nøkkelen for når det er tid for å la kropp og hode hvile, om natten er tiden som skal brukes, så må aktivitet og hvile tiden tilpasses slik at det blir naturlig takt.

Balansen mellom oppstykkethet og innhold, er en av faktorene som er investeringen ovenfor kontinuitet i det søvndype. Ved flere små økter, for innhenting av slitenheten, så kan dette regnestykket ført gå på bekostning av den store søvn.

Godt tegn at kroppen ikke liker å legges i dvale ofte, en naturstridig rytme for de fleste som er helt innafor “normalen”. Selv om det kommer tider da kroppen roper på behovet for mer og lenger dyp og lang søvn periode, som leger det slitene i situasjonen.

Med en mørj natts ferd tilbakelagt, så smiler morgenen igjen til oss alle og vi har muligheten for å smile tilbake … smil ...