fredag 4. desember 2015

Morgentanke - Kunsten å formidle det levde og ikke leve for det formidlende …

Livet og samfunnet endres kontinuerlig, da alt interagerer i sykluser og påvirkes av alle faktorer som gjelder der og da, noe som resulterer i en mer kompleks sammenheng, enn hva vår forståelse har forutsetning for å skjønne ennå.

Liten deltakelse i det store, vår plass i tilværelsen, noe som forvaltes med stor undring og utålmodig jagen etter svarene som ennå ikke forstås.

Oppdagelsen av hverandre, er en av horisontene som åpnes, når det ikke bare er reisebrever som beskriver det ennå ikke oppdagede. Når verden kommer inn fremfor øynene og følelser kan deles i det formidlede, så blir det mer personlig å kunne se og høre det fortalte av de som forteller og ikke bare noe som er gjenfortalt.

De sosiale bånd som knytter vår rase, er sterkere enn først tenkt, det er en urkraft som har vært med oss lenge før språket var etablert, dermed fungerer kommunikasjon også på tvers av språkbarrierer.

Med forståelsen av likhet, så oppfattes også ulikhet, noe som igjen fascinerer og skaper nysgjerrighet, som igjen gir grobunn til ny tilnærming til både kjente og ukjente utfordringer.

Arenaen for formidling er “dette internettet” og den mest effektive måte å få forståelse, innsikt og oppfatte utfordringer. Da mitt forståtte ofte er et polert glansbilde av turiststrømmens sin organiserte visning av kulisser fra turistmagasinenes opplysthet. Det autentiske liv, er ofte utenfor det strømlinjeformede, der hvor hverdagsutfordringene alltid bor.

Det som nå er i ferd med å gjøre den digitale kanalen vanskeligere å tolke autentisk rett, er inntoget av de store kommersielle produkter som skal stimulere til det gode liv og sikre en god relasjon til de fremtidige abonnenter av gjentakende kjøp.

I denne digitale jungel, så vokser det frem et formidlet bilde av livet, som er milevis unna det hverdagslige, noe som også fremstår som kulisser fra salgskampanjene til de bakenforliggende krefter.

Fantasien har nå kommet inn i hverdagen og det drømmende er ikke bare noe som utføres under søvn, men også når det tilsynelatende våkne er tilstede.

Det finnes også forsterkende midler som stimulerer til det syntetiske, noe som igjen forsterker det lagde bilde av det forvridde, en spiral som snurrer motsatt av det bærekraftige i den virkelige verden. For visjonen om en utenom kroppslig tilstand, så vil veien bli mer i rett form og mer som en digitalisert astralbevissthet som er lettere å forme en begrenset helhet, som nå forstås.

For landingen skyld i dagen, så må fortsatt noen hender og føtter utføre noe virkelig, men ikke så direkte nære når opplevelsen er dokumentert og formidlet, så kan deltakerne også nyte hendelsen via det dokumenterte.

Liker at det er fredag, liker at det er morgen, enkle gleder her og nå … smil ...