torsdag 3. august 2017

Morgentanke: Hva været har å si …

Alt liv er prisgitt den gule himmelkule, noe som gir ettertenksomhet.

De ganger følelsen av for mye overvelder, så bør tankene sveipe innom fakta om livets premisser og sentrum for eksistensens navlebeskuende, må ha rett forståelse av perspektiver.

Det å våkne opp til en ny dag, er et like stort mirakel hver eneste dag og tanken om dette bør kunne dukke opp som en naturlig refleks.

Hvilket vær det er på innsiden av hodet, har absolutt alt å si. Stormer det av uro, så vil uroen kunne overveldende og utsiden sitt strålende overskygges av innvendige skyer.

Utsiden sin natur kan i de store trekk ikke gjøres noe med, men omgivelsen kan brukes som en kraft for å påvirke tøværet på innsiden og dette er en gratis mekanisme som enhver har muligheten til å gripe.

Omgivelse fokus er en fantastisk måte å starte dagen på, det trenger ikke være sol og skyfritt, ei heller sånn eller slik. Bare det å strekke oppmerksomheten utenfor egen sfære, så begynner straks impulsene å påvirke i et riktigere spor.

Inspirerende tanker påvirkes av impulser fra det omkringliggende og arenaen oppdages, bidraget i denne dag er tilstede og veien ut av isolerte tanker er gjort.

Smiler åpent og godt … smil ...