fredag 3. mars 2017

Morgentanke: Hva betyr det å ha tilstrekkelig, når det som virkelig gjelder ikke er en byttevare …

Urverdier veksles inn med valuta fra opprinnelsen, kraft og krefter som vedvarer og forblir, selv om endringer former øyeblikket til noe ute av kurs, så er de mer evige linjer rette, når perspektivet ser på løpet fra den virkelige start og til den endelige stopp.

Blikket og forståelsen begrenses av hva som oppfattes, elementene bortenfor dette er tillagt støttende forklaring om sammenhenger som styres fra annet hold.

Mestring av øyeblikket, gir ingen garanti for reelle bidrag for helhetlige løsninger. Blikket som ser, er det som begrenser og horisonten er snevret inn av kunnskap og forståelse, som ofte ikke strekker seg lenger enn tillært og forstått.

Akkurat er ikke nødvendigvis nok, da effekt og omfang som oftest går langt utenpå hva som reelt oppfattes og forstås.

Med visshet om å ikke vite eller forstå alt som påvirker og er, så vekkes en nysgjerrig spire av glede, som kjenner et gryende og drivende ønske om mer innsikt og forståelse.

Løftet som gjør at oppfattelsen ser mer av helheten og kjenner nærhet til kraften fra det opprinnelige, er løsrivelsens kraft og steget som løfter tankene opp på et nytt nivå, som ser mer enn hva øyeblikkets tillærte.

Smiler med håp om ur-glede og kraft fra det som virkelig gjelder … smil ...