mandag 6. mars 2017

Morgentanke: Menighetsvegring …

Individets tankefrihet, en essensiell kraft som stimulerer enkeltpersoner og styrken som besørger tilførsel av kunnskap som inkluderer fellesskapets kollektive bevissthet og innsikt så langt.

Motiv for redusert involvering og tankefrihet, må etterspørres og klargjøres før tverr snuing utføres.

Diktaturets natur har teoretiske tenkte fordeler, om det finnes en omsorgsfull diktator, som lytter til folket og agerer i forhold til fellesskapets beste, hvor også individene blir ivaretatt, når uttrykt behov oppfattes utenfor det felles besluttede.

Det er tydeligere å følge endringer, når beslutningene går innom og utøves i færre ledd, prosessene vil kunne ta mindre tid og beslutningsvegring vil omdannes til bidragende kraft og gjennomføringsevne, om alle oppfatter sitt inkludert i det besluttede.

Enighet om å kunne være uenige, en vesentlig kraft som styrker kunnskap og tilfører en større innsikt, en brobyggende kraft for individuell forskjell.

De egentlige motiver, er hvor utfordringer virkelig oppstår - Det å ikke omgjøre selviske tanker som felles beste, en kompleks balanse og kontinuerlig bevissthet, med minneknagger som våkent påminnelser.

Øvelse gjør mester og ennå er modenheten på den kollektive uselviske som pre-stadiet før lærlingtiden kan starte. Veien er der fremme, bare menigheten får tilstrekkelig kollektiv kraft til å finne den rene klang fra en oppriktig og omsorgsfull bjellesau.

Smiler og besvarer eget smil … smil ...