torsdag 28. september 2017

Morgentanke: Det usynlige spill .,.

Alt det usagte, har potensialet til å bli misforstått. Dette er egentlig en selvfølge, da det sagte også misforstås.

Hva som oppfattes og forstås, er to forskjellige situasjoner, da mitt budskap lett kan mottas som forståtte ord, men hvor min tillagte betydning avhenger av hvilke tanker som var gjeldende, når budskapet ble fremført.

Slik kan flere enkeltpersoner tro at felles forstått er hva som hver enkelt har forstått, noe som oppdages på et tidspunkt som fort kan være uheldig.

Dermed er spillet i gang, hvor mange forskjellige krefter blir utfordret. Flauheten kan fort fylles med utagerende kløkt, eller forlegenhetens dra kamp utøve manipulative skarp retur kommunikasjon eller oppdagelsen av forskjell gir en passiv aggressiv tilbakelent motvilje.

Hvor trygg deltakerne er på hverandre og hverandres motiver, er faktoren som spiller størst rolle, når den mentale dansen begynner.

Oppdagelsen av forskjell, er der forskjellen i utgangspunktet bekreftes ovenfor en selv og tiltakene som da utøves, har med personlige mekanismer å gjøre.

Våknet modig kommunikasjon, har elementer av årvåkenhet ovenfor budskapet og fungerer som portåpner for dialog om forskjellig naturlig og åpent inkluderes.

Inkluderer et ærlig smil … smil ...