torsdag 25. september 2014

Morgentanke - Husfarsysler ...

Når søvnen kommer er det ikke noe annet å gjøre enn å ta imot bildene som serveres før drømmelandskapet viser seg i sin prakt, der døren åpnes gløttvis og tilslutt for fullt.

Om det er praktiske gjøremål som skulle være gjort, så blir disse fjernere og fjernere jo flere skritt som settes på innsiden av drømme døren.

Drømmetiden inneholder det forvaltede og tegner kulisser og scener fra det opplevde, selv om omgivelse og innhold ikke er direkte gjenkjennbart.

Når drømmeriket forlates, så møtes gradvis de ugjorte oppgaver og sløret fra søvnen avdekker oppgavene som ikke er håndtert.

Med et friskt sinn og en uthvilt kropp, så henges klesvasken opp og ferdig tøy brettes pent og plasseres i skap og skuffer, lenge før morgenlyset bryter nattens mørke. For tidlig morgen er tidlig og begrepet grisetidlig er når de frasovnede gjøremål gripes.

Husfarsyslene gjøres og kaffekoppen er premien som settes frem for å fordele en motiverende aroma av våknende sfære, flink gutt smilet deles herved ut i dagen og flink jente gleden får farge den gryende dag like godt, når dagen startes med speilrefleksjon av gode smil ... smil ...