fredag 24. april 2015

Morgentanke - Ta opp venstre hånd, og sjekk hvilken type du er:

A-typen har lengre ringfinger enn pekefinger.
B-typen har kortere ringfinger enn pekefinger.
C-typen har lik lengde på ring- og pekefinger.

En ny teori om hva lengden på fingrene dine sier om personligheten din har kommet på banen, personlighetstrekkene er delt inn i A-, B og C-typer, og at de tre forskjellige typene har vidt forskjellige karaktertrekk.

A. Den sjarmerende, men pragmatiske
De med lengre ringfinger enn pekefinger har en tendens til å være sjarmerende og uimotståelige for mange. A-typene kan snakke seg ut av enhver situasjon.

De er noe aggressive, men de er gode problemløsere. De har mye medfølelse, og jobber ofte som ingeniører, soldater og forskere. De er som regel svært gode i kryssord.

B. Den selvsikre få-det-gjort-typen.
Mennesker med kortere ringfinger enn pekefinger er ofte selvsikre og flinke til å få ting gjort. De trives godt alene, og jobber ofte alene for å nå sine mål.

Det betyr ikke at de er introverte. De er målrettede og liker ikke å bli forstyrret. De kjenner ofte et sug etter mer.

C. Pasifisten
C-typene vil ha fred og skyr konflikter. Mennesker med lik lengde på ring- og pekefinger er godt organiserte og ønsker å komme overens med alle. De er trofaste i forhold, og er ømme og omtenksomme partnere.

Men, C-typene har en voldsom kjerne som ikke kommer til syne i hverdagen, men som kan være eksplosiv hvis den slippes løs. De er kanskje pasifister, men du bør ikke provosere dem unødvendig.

Utdrag fra artikkel:

http://www.tv2.no/2015/04/22/nyheter/forskning/6827526

Morro med tanker om tydelige trekk, når ærlig kommunikasjon egentlig er veien frem, smiler av det vanskelige i det oppriktig enkle.

Fortsatt vil ord være den måten som trumfer alle teorier og tolkede tanker, smiler god i denne fredag ... smil ...